Početna
Srijeda, 21.Listopada 2020 (23:52:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
TXT reklame poslovni pokloni

Mladi Rovinjci se organiziraju u impROVefest, sve u cilju poticanja i napretka kulture u Rovinju

Kultura, 21.07.2006.
Link

ImpROVe fest nosi naslov poticanja i napretka kulture mladih u Rovinju. Po prvi put se održava kao projekt nastao idejom grupe entuzijasta koji putem umjetnosti žele ojačati interakciju, komunikaciju i kontakt.

Kroz tri dana trajanja festivala (3.-5.8.2006) moći će se pogledati izložba mladih rovinjskih umjetnika u Multimedijalnom centru Rovinj, koja uključuje fotografiju, slike, videouratke i instalacije.

Aktivni dio programa ˝održavat će˝ glazbenik Etui Etui Soniczoil koji spaja performance, live act i crunch-electro, zajedno sa djevojkom pod nazivom Skvr!, te mladi pulski performeri kojima će 4.8. s početkom u 21:00, glavni gradski trg zamjeniti daske pozornice.

Zadnja, ali ne manje važna lokacija za zapamtiti je amfiteatar u zabavnom centru Monvi, koji će 5.8. u 22:00 otvoriti svoja vrata svim ljudima mladog duha (bilo kakvog tijela :) ) i nasmješenih lica.

Atmosferu će zagrijati East Rodeo, bend koji stvorivši svoj vlastiti glazbeni pravac- psikedelie balkanike – uspio uistinu svojim nastupima to i opravdati.

Majstori u svom zanatu, deveteročlana slovenska skupina Bobnars United, svojim alatom (bubnjevima i didgeridoo) odvesti će vas na ekstatično putovanje u svijet primarnog ritma sakrivenog u svakom od nas, dok će Disco`n`action ˝trance-punk eksplozijom˝ zaokružiti festival u cjelinu pozitivne energije i u dobrom raspoloženju prepustiti vas nastavku večeri, gdjegod išli...

...iiii sve to za samo 0,00 kn!!! ImpROVe yourself!Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno