Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (09:11:07) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Rasprodane prve kotizacije za ovogodišnji Ironman 70.3 Poreč

Sport, 12.01.2022. (12:55)

Prve kotizacije za utrku Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč koji će se održati 16. listopada, već su početkom godine u potpunosti rasprodane. Trenutno je u prodaji drugi razred za sportaše koji odaberu Hrvatsku kao svoju triatlonsku destinaciju u listopadu.

-Raduje nas velik interes triatlonaca za utrku u Hrvatskoj. Ponosni smo, naravno, što je prvi razred kotizacija rasprodan i vjerujem da ćemo u organizacijskom smislu opravdati povjerenje sportaša, ističe Goran Vrus, direktor utrke.

Ironman 70.3 označava distancu u miljama koju sportaši trebaju proći u tri discipline – 1.2 milje plivanja, 56 milja bicikliranja te 13.1 milja trčanja (izraženo u km je to 113 ukupno, 1.9 km plivanje, 90 km bicikliranja te 21.1 km trčanja).

Starta se plivačkom trasom u Zelena Resortu u Poreču, ispred Hotela Parentium. Tranzitna zona planirana je ispred Hotela Molindrio, a biciklistička trasa protezat će se do Buzeta i natrag. Posljednja, trkačka trasa započinje u tranzitnoj zoni u Zelena Resortu, do starog grada Poreča i natrag te do Funtane i natrag. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji