Po?etna
Ponedjeljak, 24.Siječnja 2022 (20:36:29) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Danas osmina finala Memorijalnog boćarskog turnira „Eliđo Blažević – Renato Velenik“

Sport, 18.12.2021. (08:41)

Dana 17. i 18. prosinca u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože u Poreču održava se završnica 11. memorijalnog boćarskog turnira u parovima „Eliđo Blažević – Renato Velenik“ kojeg Boćarski klub Istra Poreč priređuje u spomen na dvojicu velikana porečkog boćanja.

Nakon što je 48 parova koji su krenuli u turnir tijekom proteklih pet dana odradilo natjecanje po skupinama, 12 parova pobjednika skupina plasiralo se izravno u osminu finala koja je na programu u subotu, dok se danas još 12 drugoplasiranih parova iz skupina natjecalo u nove četiri skupine po tri para za još četiri mjesta koja vode u osminu finala.

U osminu finala plasirali su se: Mario i Ivan Laković (Sveti Lovreč), Luka i Antonio Puniš (Poreč), Emil i Danijel Mofardin (Kringa), Dean Buzleta i Denis Bernardis (Umag), Steven Benolić (Umag) i Ivan Poropat (Novigrad), Dario Milić (Brtonigla) i Cvetko Medica (Umag), Aldo Mateš i Mario Milokanović (Novigrad), Igor Vretenar (Poreč) i Milan Celija (Divšići), Goran Krota i Dino Jermaniš (Buzet), Saša Grgantov i Sandro Klić (Primorje), Nenad Tadić (Novigrad) i Marino Križmanić (Cerovlje) te Ivan Lanča (Lindar) i Đordano Ferenac (Vižinada)

Osmina finala danas se igra od 12.30 i 14.00 sati, četvrtfinale od 16.00 sati, polufinale od 17.45 i finale od 19.30 sati.

Gledatelji susretima turnira mogu prisustvovati samo uz posjedovanje COVID potvrde. (KK/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore