Po?etna
Nedjelja, 16.Siječnja 2022 (19:31:34) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Valfresco
Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Djed Mraz otvara svoj porečki ured, donesite mu svoja pisma sa željama!

Poreština, 04.12.2021. (09:14)
Ilustracija (Pixabay)
Ilustracija (Pixabay)

Sedam se patuljaka iskralo iz priče kako bi pristigli u adventsku bajku koja će se ovoga prosinca pričati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. U jednom šumskom kutku, očarani zimskom čarolijom, dočekat će Djeda Mraza i predati mu sedam svojih pisama ispisanih najljepšim slovima, ali i ono koje je Djedu napisala Snjeguljica.

-Neka su čudna vremena zavladala ovim svijetom, ali blagdansku čaroliju nitko nam ne može ukrasti, kažu u Gradskoj knjižnici koju je Djed Mraz i ove godine odabrao za svoj ured, a dvije dobre vile, Vesna i Majda, pobrinule su se da Djedov kutak bude bajkovit i maštovit, kako za njega, tako i za sve mališane i njihove roditelje koji će ga posjetiti.

Poštujući sve epidemiološke mjere i uvjete koji su trenutno na snazi i imajući uvijek na umu da je zdravlje na prvome mjestu, pozvani ste navratiti do ureda i u Djedov sandučić, zajedno s patuljcima, ubaciti svoja pisma sa željama.

Ured će biti otvoren u ponedjeljak, 6. prosinca u 12 sati, a moći ćete ga i vi posjetiti svakoga ponedjeljka i petka od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca 2021. godine na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč na adresi Trg Marafor 4. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč