Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (07:56:59) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

U kanalizacijsku mrežu u Ladrovićima uloženo 1,25 milijuna kuna

Poreština, 02.12.2021. (08:54)

Jučer su završeni radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u naselju Ladrovići vrijedni 1,25 milijuna kuna, javljaju iz porečke Odvodnje.

Izgrađena je gravitacijska mreža kolektora za odvodnju otpadnih voda dužine 935 metara sa osam ogranaka i priključkom na postojeći glavni kolektor Baderna- Žbandaj.

Nakon što uporabna dozvola postane pravomoćna, na sustav javne odvodnje bit će moguće priključiti 45 korisnika.

Realizirani projekt javne odvodnje otpadnih voda prijavljen je u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja za 90-postotno sufinanciranje kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Uskoro će se kraju privesti i radovi na izgradnji dijela glavnog kanalizacijskog kolektora ugrađenog u cestu Kosinožići – Vežnaveri vrijednosti 1,25 milijuna kuna, a u pripremi je i izrada dokumentacije za postupak javne nabave za faznu izgradnju kanalizacijskih mreža u naseljima Stranići i Rošini, procijenjene vrijednosti 4,8 milijuna kuna.

U Odvodnji rade i na pripremi potrebne tehničke dokumentacije, rješavanju imovinsko-pravnih pitanja te prikupljanju potrebnih suglasnosti, kako bi se ostvarili uvjeti za projektiranje i izgradnju kanalizacijskih sustava u preostalim naseljima.

Za sve informacije o izgrađenoj mreži i mogućnosti priključenja možete se javiti telefonom na broj 052 431 003 ili e-mailom na info@odvodnjaporec.hr. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji