Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (00:11:34) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Za ljubitelje plesa: Radionica Milana Tomášika i Charliea Brittaina

Zabava, 10.11.2021. (12:58)
Milan Tomášik i Charlie Brittain (Foto: Andi Bančić)
Milan Tomášik i Charlie Brittain (Foto: Andi Bančić)

Slovački plesni umjetnik, koreograf i pedagog Milan Tomášik te britanski koreograf Charlie Brittain trenutno borave u Mediteranskom plesnom centru u Svetvinčentu gdje u sklopu rezidencijalnog programa stvaraju novi plesni solo rad – Unchanging. Osim toga, za sve će zainteresirane u petak, 12. studenog od 18 do 19.30 sati u MPC-u održati plesnu radionicu.

Radionica će sve sudionike voditi ka pronalaženju povišene svjesnosti vlastitog tijela, uma i umijeća. Bit će to razigrano i energično iskustvo istraživanja improvizacije i spontane kompozicije. Dijelit ćemo strategije za kultiviranje fokusa, preciznosti i umjetničke svijesti, kažu voditelji o radionici namijenjenoj svima zainteresiranima starijim od 10 godina, bez obzira na plesno iskustvo.

Sudjelovanje je besplatno, broj mjesta ograničen, a u odabiru sudionika uzimat će se u obzir samo vrijeme slanja prijave.

Prijave se primaju e-mailom najkasnije do petka, 12. studenoga u 12 sati.

Unchanging je radni naziv projekta u kojem spomenuti umjetnici istražuju koncept bivanja: što znači biti i uvijek prisutnu, nevidljivu energiju i frekvenciju koje informiraju naše živote. Rad će propitkivati koncept 'Ja' i ulogu sjećanja u oblikovanju nematerijalne arhitekture koja okružuje naša iskustva. Pokretno tijelo postat će kanal kroz koji ćemo početi raskidati beskonačnu mrežu interakcija koje nas čine onim što jesmo. Cilj projekta je stvoriti novi plesni solo rad u koreografiji Charliea Brittaina i izvedbi Milana Tomášika, u okružju live elektro-akustične glazbe Jakuba Mudráka, ujedno i dramaturga rada.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium