Po?etna
Ponedjeljak, 24.Siječnja 2022 (20:33:29) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Mjesec poduzetništva u Poreču: radionice i informativni dan za sportaše i poljoprivrednike

Iz Grada Poreča, 22.10.2021. (11:21)

U sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. narednih će se dana održati jedna panel rasprava o poduzetništvu nakon sportske karijere te informativni dan za poljoprivrednike.

Panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“ na rasporedu je u ponedjeljak u dvorani Žatika (lijevo od glavnog ulaza u prizemlju), s početkom u podne. Informativni dan za poljoprivrednike će se, pak, održati u srijedu, 27. listopada u Domu obrtnika Poreč u 9.30.

Na panel raspravi o sportu sudjelovat će predstavnici Grada Poreča, Sportske zajednice grada Poreča, Poduzetničkog inkubatora Poreč te sportski poduzetnici koji će svojom raspravom otvoriti teme poticanja poduzetničkog duha i klime sportaša.

Teme su usmjerene na sport u gradu Poreču, problematiku nakon završetka sportske karijere, predstavljanje i projekta Endurance te primjere dobre prakse. Zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških mjera potrebno je izvršiti prijavu putem poveznice do ponedjeljka do 9 sati.

Informativni dan za poljoprivrednike uključuje radionicu, predavanje, kontakt točku za poljoprivrednike i predstavljanje otvorenih natječaja, a detaljniji program donosimo u nastavku.

09:30-11:30 Radionica: Bioraznolikost u prilagodbi poljoprivrede klimatskim promjenama (za sudjelovanje je obavezna prijavana na linku)

12:00 – 12:45 Fond za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre – mogućnosti financiranja u poljoprivredi

12:45 -13:30 LAG-a „Središnja Istra“ - kontakt točka za poljoprivrednike. Primjeri financiranih projekata u programskom razdoblju 2014.-2020.

13:30-14:30 Predstavljanje otvorenih Natječaja za provedbu tipa operacije 6.1.1. (Potpora mladim poljoprivrednicima) i 6.3.1. (Potpora razvoju malim poljoprivrednim gospodarstvima).

Mjesec poduzetništva u Poreču održava se četvrtu godinu zaredom s ciljem promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima različitih dobnih skupina i područjima interesa. Osim Grada, u projektu također sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč