Po?etna
Ponedjeljak, 24.Siječnja 2022 (21:24:11) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Poreč: Sportske manifestacije proteklog vikenda privukle četiri i pol tisuće gostiju

Iz Grada Poreča, 19.10.2021. (12:26)

Poreč je krajem prošloga tjedna ugostio najveći regionalni sajam i konferenciju o sportu – peto izdanje Sport Festa u dvorani Žatika, dok se istovremeno u Zelenoj laguni – dvorani Intersport odvijalo međunarodno prvenstvo u karateu za više kategorija.

– Sve su te manifestacije u razdoblju od 14. do 18. listopada u Poreč su privukle 4,5 tisuće gostiju, a ostvareno je 15.533 noćenja, što potvrđuje važnost povratka manifestacija u grad, posebno u pred i posezoni, ističu u gradskoj upravi.

Tijekom cijelog listopada Poreč je bio domaćin brojnim međunarodnim sportskim manifestacijama, poput već održanih 5150 triatlona o biciklističke utrke Istria300, dok će u narednom tjednu sportske dvorane Žatika i Intersport ugostiti Europsko natjecanje u mažoretu i twirlingu, na kojima se očekuje 1.100 sudionika.

Istovremeno, tijekom cijelog listopada održava se i Mjesec poduzetništva u Poreču, kao i Zlatni zub, festival komedije i smijeha, koji u porečko kazalište iduća dva tjedna dovodi tri kazališne predstave: „Savršeni partner“ Teatra Gavran, „Cabaret Valeska“ i „Fešta“ Teatra Exit. (Grad Poreč)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra