Po?etna
Utorak, 26.Listopada 2021 (08:15:34) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Od petka do nedjelje Lim Bay Challenge 2021

Sport, 13.10.2021. (09:36)
Prošlogodišnji Lim Bay challenge
Prošlogodišnji Lim Bay challenge

Između 15. i 17. listopada u Vrsaru će se održati Lim Bay Challenge u čijem su programu aktivnosti za djecu i odrasle yoga tečajevi za djecu i odrasle, vožnja biciklom, šetnja kroz prirodu, utrke i druge aktivnosti na otvorenome.

Nakon pripreme uz Yogu, u petak kreće organizirana potraga za blagom u utrci dugoj jedan kilometar. U subotu su na rasporedu dvije višeetapne utrke dužine 65 kilometara u Ultra kategoriji te 40 kilometara u Light kategoriji sa startom u Vrsaru. Aktivnosti obuhvaćaju trčanje, vožnju brdskim biciklom, veslanje kajakom te specijalnu i gradsku orijentaciju. Organizirane su i druge aktivnosti, kao što je tečaj sportskog penjanja te Bike&Boat, u kojoj će se sudionici biciklima i brodom upoznati s ljepotama Istre i okolice. Svi željni upoznavanja krajolika uz još lakši tempo, naći će svoje mjesto u nordijskom hodanju kroz prirodu.

Natjecatelji Sunny kategorije će u nedjelju na mjesto starta biti prevezeni autobusima do srednjovjekovne gradine Dvigrad, među čijim je zidinama predviđen start utrke, dok će cilj biti resort Belvedere. Klasična je to hardcore trail utrka s 800 m uspona i 950 m spusta na stazi dužine 30km. Teren je mješavina mediteranskog kamenjara i šumovitih predjela šume Kontija i obalnih šumaraka.

Istoga dana natjecatelji se mogu okušati i u kategoriji Fun&Run (10,3km sa 150 m visinske razlike) koja je zamišljena kao rekreativna utrka za sve koji žele provesti dan u prirodi uz laganu šetnju i trčanje.

Lim Bay Challenge organizira Sportsko društvo Trickeri iz Pazina. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno