Po?etna
Utorak, 26.Listopada 2021 (07:07:35) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Vrsar: Završen teniski Perin Memorijal; dominacija natjecatelja iz Češke

Sport, 11.10.2021. (11:24)

Proteklog je vikenda u Vrsaru završeno 36. izdanje Perinog Memorijala, juniorskog teniskog turnira prve kategorije Međunarodne teniske federacije (ITF).

U muškoj kategoriji pobjedu je odnio Mili Poljičak, 17-godišnji Splićanin, nakon što je uspio savladati Švicarca Kiliana Feldbauscha u tri seta. U ženskoj kategoriji igrale su Brenda Fruhvirtova iz Češke i Celine Naef iz Švicarske, a titulu je naposljetku ipak odnijela Brenda Fruhvirtova nakon poprilično izjednačene igre.

Odigran je i finalni meč u kategoriji parova - Češka kombinacija Hynek Barton / Jakub Nicod slavili su u muškoj kategoriji nakon što su u finalnom meču porazili hrvatsko-australski par Ivan Šodan / James McCabe.

U ženskoj konkurenciji je također slavila Češka kombinacija Brenda Fruhvirtova / Barbora Paličova. Sva četiri napeta meča još jednom su dokazali kako je turnir u potpunosti ispunio sva očekivanja, kako organizatora, tako i posjetitelja, ali i sudionika natjecanja.

Perin Memorijal održavao se od 3. do 10. listopada te je kao najveći turnir ovog tipa u Hrvatskoj privukao 280 natjecatelja iz 30 zemalja Europe i svijeta, u kategoriji tenisača i tenisačica do 18 godina, što ga čini jednim od svega 15 turnira ovoga tipa u svijetu. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Frigoservis Šime - klima uređaji