Po?etna
Utorak, 26.Listopada 2021 (07:49:46) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

RK Poreč upisao prve bodove u Premijer ligi

Sport, 11.10.2021. (10:27)

Rukometaši Poreča su u 5. kolu Premijer lige A upisali su prvu pobjedu od 29:28 protiv gostiju iz Vinkovaca RK Spačve.

Porečani su lošije otvorili utakmicu, no probudili su se u 9. minuti i stigli do izjednačenja pogotkom Antonia Ljubića za 5:5. Do kraja poluvremena nitko nije imao više od dva gola prednosti, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 18:16 u korist domaćina.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju igrači Ilije Lovrinovića te pogocima Rađakovića, Vučića, Ljubića i Thossa. U 58. minuti gosti su dostigli porečke rukometaše i izjednačili rezultat na 27.27, nakon čega Rađaković pogotkom sa sedam metara opet odvodi Poreč na +1. Samo 19 sekundi prije završetka utaknice Vignjević opet dovodi rezultat u egal, a trener Lovrinović zove Time out za zadnji napad, koji je urodio plodom jer Bošnjak 2 sekunde prije zvuka sirene zabija za pobjedu Poreča.

U redovima Porečana najraspoloženiji bio je Matija Rađaković sa 8 golova dok su ga slijedili, Tomislav Bošnjak sa 6, Arman Ikanović sa 5 , te Luka Vučić i Antonio Ljubić sa po 4 pogotka.

Kod Spačve se najviše istakao Marko Vignjević sa 11 pogodaka, i Filip Mažurana sa 6 lopti u porečkoj mreži.

Sljedeći vikend Porečani putuju u Rude, gdje će seu 6. kolu Paket24 Premijer lige A susresti sa uvijek neugodnim protivnikom RK Rudarom. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč