Po?etna
Ponedjeljak, 18.Listopada 2021 (07:15:00) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Sutra kreće BOOKtiga

Kultura, 07.09.2021. (13:52)

Otvaranjem BOOKtižina, sajma pročitanih knjiga, sutra u 10 sati, započinje BOOKtiga - međunarodni festival pročitanih knjiga koji će se održavati od 8. do 11. rujna u parku Matije Gupca.

Sutra će se, na Međunarodni dan pismenosti, otvoriti webBOOKtižin na kojem posjetitelji imaju priliku razgledati dio ponude rabljenih knjiga te ih kupiti po cijeni od 10 kuna.

Ova nova usluga porečke knjižnice održat će se i nakon završetka BOOKtige, kako bi knjige uvijek bile dostupne čitačima. Internetska prodaja rabljenih knjiga kontinuirano će se obogaćivati novim naslovima tijekom cijele godine, a dostupna će biti na www.knjiznicaporec.hr

Sajam će biti otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati. Sajam rabljenih knjiga upotpunit će ponuda antikvarijata te programski dio Festivala kroz književna druženja s raznim imenima hrvatske kulturne scene.

Prihodi od prodaje knjiga na sajmu BOOKtižin i ove će se godine usmjeriti na nove projekte porečke knjižnice, to jest, na realizaciju novog izdanja iz serije slikovnica o Slovku Maraforku.

Sajam će biti otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom