Po?etna
Ponedjeljak, 18.Listopada 2021 (07:17:17) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Novi festival u Vrsaru dovodi Stefanovskog, Amiru Medunjanin, Perpetuum Jazzile i Massima

Kultura, 01.09.2021. (09:41)
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” koji će se održati od 23. do 26. rujna u kamenolomu Montraker u Vrsaru dovodi Vlatka Stefanovskog, Amiru Medunjanin, Perpetuum Jazzile i Massima.

Festival organizira Music Timea, a ideju je u suradnji s gradom Vrsarom odlučio provesti Tomislav Kašljević.

– Nakon što sam vidio to mjesto znao sam da tamo moramo napraviti festival. Ideja je svakako da dovedemo najbolja regionalna glazbena imena i mislim da smo u tome i uspjeli, istaknuo je Tomislav Kašljević i najavio da festival otvara Vlatko Stefanovski 23. rujna.

Nakon Stefanovskog, u kamenolom Mantraker 24. rujna dolazi Amira Medunjanin čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku.

Jedna je od najpoznatijih vokalnih grupa na svijetu, Perpetuum Jazzile, čiji se repertoar sastoji od vokalnih interpretacija poznatih hitova u Vrsar stižu 25. rujna dok će festival zatvoriti Massimo koji natupa 26. rujna.

Kamenolom Montraker nalazi se na poluotoku sjeverozapadno od starogradske jezgre Vrsara (sa sjeverozapadne strane crkve i stare benediktinske opatije svete Marije) te je svojom veličinom, lokacijom i povijesnim značenjem zasigurno najvažnije nalazište kamena na Vrsarštini.

Ulaznice za koncert možete pronaći od danas u sustavima Eventim, Entrio i Mojekarte.hr. (Vrsar/ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč