Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (20:19:23) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Boćanje: Roko Babić, Manuel Matošević, Nino i Tino Majcan županijski prvaci

Sport, 21.07.2021. (09:23)

Na porečkom boćalištu u Špadićima odigrana su posljednja dva ovogodišnja kadetska boćarska prvenstva Istre na kojima su naslove županijskih prvaka u parovima mladih osvojili Roko Babić iz Pazina i Manuel Matošević iz Svetog Lovreča, te Nino i Tino Majcan iz Pazina u štafetnom izbijanju.

Valja izdvojiti titulu 12-godišnjeg Babića i 11-godišnjeg Matoševića u parovima, koji su u finalu s 8:6 pobijedili Nina Majcana i Luigia Šimca iz Pazina, dok su u susretu za 3. mjesto Roko Jukić iz Istre Poreč i Tomas Jurcan iz Montižane također sa 8:6 savladali Tina Majcana i Matea Stihovića iz Pazina.

Nino i Tino Majcan su u štafeti po rezultatu pokazali da su trenutno među najboljim kadetima u Istri u ovoj disciplini, te su slavili ispred "srebrnih" Filipa i Simona Kajin iz Vrha, a brončanih Jurcana i Jukića, odnosno Šimca i Stihovića.

Nakon odigranih svih šest disciplina, prvo ime ovogodišnjih kadetskih županijskih prvenstava je Nino Majcan koji je osvojio svih šest medalja, po dvije zlatne, srebrne i brončane. Slijedi ga Filip Kajin sa po dva zlatna i srebrna odličja. (Is)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Histris - najveći Istrijan na roštilju!