Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (20:59:06) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Najavljen glazbeni program Motovun film festivala

Kultura, 19.07.2021. (13:53)
Foto: Alejuandro Buendija
Foto: Alejuandro Buendija

Od 27. do 31. srpnja, u prostoru kina Billy, u sklopu Motovun film festivala nastupit će Alejuandro Buendija, Je Veux, Pocket Palma, Porto Morto te DJ Mario Kovač.

Alter ego TBF-ovca Saše Antića, Alejuandro Buendija, penje se na motovunsko brdo 27. srpnja nakon izlaska albuma Škrinja nastalog za vrijeme karantene.

Svojim soul glasom Je Veux će nastupiti 28. srpnja. Pjevačica koja je debitantskim albumom obilježila godinu, donosi dašak soula u kombinaciji s elektronikom, jazzom, discom i funkom uz mnogo neodoljivih plesnih momenata.

Spa štala by Mario Kovač, koji će se održati 29. srpnja, spoj je performansa i glazbenog događanja, konceptualni DJ set koji priziva sjećanje na hitove morskih terasa i jadranskih diskoteka, uz turističku animaciju i vesele igre za furešte i domaće.

Pocket Palma je sa svojim synthpopom najbliža zvuku osamdesetih, a često ih uspoređuju i s Denis & Denis. Retro instrumentalne dionice, elektronički zvukovi i dreamy vokali na rasporedu su 30. srpnja nakon završetka projekcija.

Završnu festivalsku feštu 31. srpnja uveličat će domaći bend Porto Morto. Nastali iz JeboTon kolektiva, razvili su svoj zvuk koji je teško žanrovski odrediti, a prepoznatljivost grade i snažnim vizualnim izrazom.

Ulaz na sve nastupe, koji će se održavati nakon večernjih projekcija, je slobodan, no nužno je posjedovanje COVID potvrde. Inače, osim za koncerte, COVID potvrde bit će potrebne i za dnevne projekcije u zatvorenom, ali ne i za večernje projekcije na otvorenom. U vrijeme festivala bit će omogućeno testiranje u samom Motovunu, a više o tome može se saznati na festivalskoj stranici.

Zbog smanjenog kapaciteta gledališta, festival preporučuje što raniju kupnju ulaznica za filmske projekcije. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Histris - najveći Istrijan na roštilju!