Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (21:32:37) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Župan Miletić čestitao Kurban-bajram

Istra, 19.07.2021. (11:06)
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Povodom Kurban-bajrama, istarski župan Boris Miletić poslao je Esadu ef. Jukanu, glavnom imamu Islamske zajednice u Puli, čestitku koju prenosimo u cijelosti:

„Poštovani,

u povodu Kurban-bajrama, velikog islamskog blagdana prinošenja žrtve i hodočašća, upućujem Vam u ime Istarske županije i svoje osobno najiskrenije čestitke. U proteklom razdoblju, pandemije koronavirusa stavila je pred sve nas velike izazove, te i dalje snosimo posljedice koje uvelike utječu na život svakoga od nas. U teškim vremenima koja su i dalje pred nama, zajedništvo i solidarnost vrijednosti su koje moramo još snažnije poticati i njegovati.

Vama i Vašoj zajednici prenosim iskrene želje da ovaj veliki blagdan provedete u ozračju vjerskog i obiteljskog zajedništva, u miru i blagostanju.

Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Istarskoj županiji želim da ovaj blagdan proslave u duhu tradicije i običaja te veselja, sa svojim najdražima. Zdravlje, mir, radost, zajedništvo i solidarnost te međusobno poštivanje, neka vladaju u svima.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!“

Kurban-bajram je blagdan prinošenja žrtve Kurban(a) te je najznačajniji islamski blagdan. Obilježava se prva četiri dana mjeseca zu al-hidže, posljednjeg mjeseca islamskog kalendara. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom