Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (19:50:42) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Porečki plivači zlatni na Prvenstvu Hrvatske u mješovitim štafetama

Sport, 19.07.2021. (08:55)

Paula Lončarević, Leona Coha, Đivo Damić i Edi Hadžić, plivači KDPSR Poreč, pobijedili su na utrci mješovitih štafeta 4 x 1250 m na Prvenstvu Hrvatske održanom za vikend u Podstrani.

Porečka štafeta uvjerljivo je pobijedila s prednosti većom od jednom minute ispred prošlogodišnjih pobjednika KDP ''Split'' i trećeplasirane štafete splitskog KDP ''Pošk''.

Drugoga dana plivala se pojedinačna utrka za Prvenstvo Hrvatske na 7500 m. Muška utrka odlučena je doslovno u zadnjim metrima te je porečki plivač Đivo Damić zauzeo drugo mjesto iza pobjednika Grge Mujana iz KDP ''Split''

U ženskoj utrci, Porečanka Leona Coha zauzela je drugo mjesto iza prvoplasirane Matee Sumajstorčić iz zagrebačke ''Mladosti'' .Trećeplasirana je također članica porečkog kluba, plivačica Paula Lončarević.

– Moramo istaknuti odlično plivanje svih naših plivača u ovoj utrci, tako da su Edi Hadžić, braća Aljoša i Andrej Pribac, Niko Balenta, Leon Martinjaš i Maj Pribac svi plasirani među prvih deset u apsolutnom poretku kod muškaraca. Ovim nastupom dokazali smo da smo trenutno vodeći klub daljinskog plivanja u Republici Hrvatskoj, izjavili su iz kluba u priopćenju za medije. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium