Po?etna
Srijeda, 29.Rujna 2021 (01:07:32) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Dani otvorenih vrata Porsche Istra
Mljekomat u Poreču

Amaterske slikarice sutra izlažu svoje radove u Funtani

Kultura, 16.07.2021. (11:43)
Foto: Općina Funtana
Foto: Općina Funtana

Slikarska izložba amaterske likovne radionice iz Funtane otvorit će se sutra u 19 sati u crkvi sv. Marije od Milosti, na području Perila.

Članice su pod vodstvom Jagode Jovović naučile slikati akrilnim bojama te vlastiti slikarski izraz i inspiracije prenijele na platno. Posjetitelji će, tako, imati prigodu vidjeti ostvarenja Jasminke Pršurić, Fedore Zorić – Franke, Dunje Doder, Anite Peršurić, Anđelke Prekalj te Aliče Pištan, Sonje Radin i Marije Đaković Sekulić.

Autorice pozivaju da im se na pridruže svi prijatelji, sugrađani, ljubitelji umjetnosti i kreativnosti, uz poštivanje protuepidemioloških mjera.

Radionica je nastala na temeljima tečaja organiziranog prije godinu i pol u Pučkom otvorenom učilištu Poreč.

Najmotiviranije polaznice iz Funtane i Poreča nastavile su raditi s istom voditeljicom i to svake srijede od 16 do 18 ili 19 sati u funtanjanskoj staroj školi. Neke su od njih redovito dolazile i ovdje slikale, strogo poštujući propisanu fizičku distancu i noseći zaštitne maske. Druge su se odlučile za rad od kuće i povremeno priključivale. Na koncu je kompletiran i izabran reprezentativan postav izložbe. (kf)Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore