Po?etna
Ponedjeljak, 24.Siječnja 2022 (20:02:07) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Promocija Hrvatske usred Milana: Sudjelovalo 30-ak najznačajnijih talijanskih medijskih kuća

EU, 15.07.2021. (11:27)

Ususret Ferragostu i glavnom dijelu turističke sezone Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji organiziralo je posebno promotivno događanje u Milanu na kojem je sudjelovalo 30-ak predstavnika najznačajnijih talijanskih medijskih kuća, turističkih, poslovnih i lifestyle medija.

Promotivno druženje organizirano je s ciljem informiranja talijanskih medija o aktualnoj situaciji u Hrvatskoj, ali i o svim novitetima u hrvatskoj turističkoj ponudi.

– Ovo je bila odlična prigoda da se nakon dvije godine uživo susretnemo s našim partnerima, novinarima i prijateljima i razgovaramo o novim mogućnostima suradnje Naime, u dosadašnjem dijelu godine s talijanskog tržišta bilježimo više od 411 tisuća noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 13 posto, zaključio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako će daljnji turistički tijekovi u zemlji ponajviše ovisiti o povoljnoj epidemiološkoj situaciji.

U sklopu programa talijanskoj novinarki Barbari Roveda dodijeljena nagrada Zlatna penkala i to za reportažu „I balconi delle Kornati”, odnosno „Balkoni Kornata”. Riječ je o reportaži na 12 stranica koja donosi prikaz ljepota Nacionalnog parka Kornati, a objavljena je u iznimno popularnom talijanskom časopisu „Bell'Europa“ u travnju prošle godine.

Uzvanicima su predstavljena i dva izdanja poznatih turističkih časopisa Bell'Europa i In viaggio koje zajedno prati preko 400 tisuća čitatelja i koji su svoje naslovnice posvetili upravo Hrvatskoj. Naime, časopis Bell'Europa donosi reportažu o ljepotama otoka Visa, dok je cijeli broj časopisa In viaggio u potpunosti posvećen Hrvatskoj, odnosno Istri, Kvarneru, Dalmaciji i Lici.Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra