Po?etna
Srijeda, 29.Rujna 2021 (01:51:59) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Dani otvorenih vrata Porsche Istra
Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Ekonomisti SŠ Mate Balota organizirali međužupanijski skup vijeća ekonomista

SŠ Mate Balote Poreč, 07.07.2021. (10:06)

Nakon više od godinu dana online druženja, ekonomisti SŠ Mate Balota organizirali su stručni skup međužupanijskog stručnog vijeća ekonomista Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije selu Vrbani, u domaćinstvu obitelji Oklen.

Skup je otvorila voditeljica MŽSV dr.sc. Katarina Justić, nastavnica ekonomske skupine predmeta u srednjoj školi Mate Balote Poreč

Na rasporedu su se našla predavanja psihologinja i muzikoterapeutkinja Zdravog grada PorečKreativno otpuštanje stresa Emine Nezirević i Dajane Miloš. Cilj predavanja bio je predstaviti izvore stresa kod nastavnika te identificirati najadekvatnije strategije suočavanja sa stresom, uz naglasak na muzikoterapiju. 

Drugo predavanje se odnosilo na „Primjer dobre prakse – Volontiranje učenika u zajedniciLjubice Devetak Prokeš, voditeljice kreativne radionice u udruzi Društvo invalida Poreč. Voditeljica je predstavila udrugu i aktivnosti Društva invalida Poreč te je analizirala dobrobiti volontiranja, uz naglasak na uključivanje učenika.

Treće predavanje bilo je predstavljanje OPG-a Oklen iz Vrbani. Sandra Oklen, vlasnica OPG-a predstavila razvojni put svog OPG-a koji se bavi proizvodnjom lavande i deriviranih proizvoda. Predstavila je izazove u razvoju OPG-a te objasnila proces proizvodnje lavande, kao i paketića i eteričnog ulja lavande. 

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Pogrebne usluge Silentium