Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (00:05:34) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Buje: Predavanje Korada Korlevića Djeca budućnosti - Kome pripada budućnost

Tehnologija/znanost, 23.06.2021. (14:36)
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Piše: Kristina Flegar

„Djeca budućnost (Kome pripada budućnost?)“ - naslov je predavanja koje će poznati višnjanski učitelj, astronom i znanstvenik Korado Korlević održati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Buje sutra u 19 sati.

Predavanje, koje organizira građanska inicijativa Zeleni Umag u suradnji s POU Buje, otvoreno je i besplatno za sve građane. Radi poštivanja protuepidemioloških mjera zainteresirani se mole da svoj dolazak najave u POU-u Buje i to e-mailom na info@uciliste-buje.eu ili telefonom na 052 773 075). Dolazak se može najaviti i Zelenom Umagu na e-mail zeleni.umag@gmail.com ili telefonom na 098 243 745.

- Istraživanja su pokazala da su hrvatska djeca vjerojatno najmanje poduzetna u svijetu, po kritičkom razmišljanju u edukaciji smo šesti odzada u svijetu. Za što mi pripremamo djecu? Tko će biti liječnik, tko će biti inženjer, tko će raditi u informatičkoj industriji? Pripremamo li djecu za turističku privredu, da skaču, da nas zabavljaju? Najvažniji nam je posao pripremiti djecu za budućnost koja dolazi. A budućnost je počela već sada i ono što će zbivati u sljedećih 50 ili sto godina ne djeluje dobro za one koji nisu pripremljeni", stoji u uvodu ovog događaja na kojemu će publika imati prigodu i postavljati pitanja.Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore