Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (20:39:35) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

POUP: Retrospektiva filmova Elvisa Lenića, gostovanje Teatra EXIT i Oscar revija filmova

Kultura, 04.05.2021. (08:43)

Kazalište: Moje istrijansko korona vjenčanje

Sutra u 20 sati održat će se predstava Moje istrijansko korona vjenčanje u izvedbi Teatra Naranča redatelja Majkl Mikolića.

igraju: Majkl Mikolić, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca i Matilda Nikić

Ulaznice (50 kn) moguće je isključivo kupiti preko internetskog rezervacijskog sustava na www.rezervacije-poup.hr ili na blagajni Učilišta. Broj posjetitelja je ograničen.

Kino: Retrospektiva filmova Elvisa Lenića

U četvrtak u 19 sati će se, u sklopu retrospektive filmova Elvisa Lenića, u porečkom kinu održati projekcija filma Lov. U 21 sat će se održati projekcija Šikuti trilogije (Cuki, Prašćina, Teza).

Izložba: Izvještaj o pejzažu – nema nazad

Otvorenje samostalne izložbe Henryja Marića, Noela Šurana i Valtera Černeke "Izvještaj o pejzažu – nema nazad" održat će se u 20 sati u Maloj galeriji.

Izložba je sažeti preglednik u kojem vidimo da je prošlost povezana s nadolazećim vremenom, a mi smo ti koji svakodnevno utječemo na kvalitetu našeg odnosa s prirodom.

Radno vrijeme galerije je od 10 do 12 sati te od 18 do 21 sat, osim nedjeljom i blagdanima. Izložba je otvorena do 20. svibnja.

Predstava: I drvo je bilo sretno (Teatar Exit)

Ovog će tjedna u porečkom kazalištu gostovati dječja predstava "I drvo je bilo sretno" redatelja Renea Medvešaka. Glazbu je skladao Krešimir Seletković, a glume: Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić, Damir Horvat.

Predstava je na rasporedu u nedjelju u 17 i 18.30 sati.

Broj posjetitelja ograničen je – ulaznice (25 kn) moguće je isključivo kupiti preko internetskog rezervacijskog sustava na www.rezervacije-poup.hr ili na blagajni Učilišta.

Revija oskarovaca

U porečkom će se kinu tijekom vikenda održati projekcije filmova nominiranih za Oskara. U petak u 18.30

prikazuje se drama Zemlja nomada, Oskarom nagrađene redateljice Chloé Zhao. U 20.30 sati prikazuje se film Još jedna runda redatelja Thomasa Vinterberga. U subotu se u 18.30 sati prikazuje sinkronizirani animirani film Duša, dok se u 20.30 sati prikazuje glazbena drama Sjedinjene Države protiv Billie Holiday.

Izložba: Disperzije

U ponedjeljak, 10. svibnja, u 18 sati u foajeu kazališta će se otvoriti izložba "Disperzije" Alexa Brajkovića na kojoj će se predstaviti instalacija magle, vjetra i zvuka. Izložba je otvorena do 12. svibnja.

Kultni ponedjeljak

U porečkom će se kinu, u sklopu programa Kultni ponedjeljak, prikazati drama redatelja Pedra Almodovara Sve o mojoj majci (1999.)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji