Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (21:20:09) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Pokušali ući u Hrvatsku koristeći krivotvorene nalaze PCR testova

Crna kronika, 03.05.2021. (13:20)
Granična policija je 1. svibnja oko 15.40 sati na graničnom prijelazu Plovanija kontrolirala automobil BMW, slovenske registarske oznake, kojim je upravljala 21-godišnja slovenska državljanka. Kao putnice u automobilu nalazile su se dvije slovenske državljanke u dobi od 19 i 25 godina.

Budući da su nalazi PCR testa koje su predočile bili pod istim serijskim brojem, policijski službenici posumnjali su u njihovu vjerodostojnost te su obavili provjere sa zdravstvenom ustanovom.

Utvrđeno je da su djevojke krivotvorene PCR testove nabavile od nepoznate osobe u Sloveniji te se protiv njih podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Istoga dana oko 16.35 sati na granični prijelaz Plovanija pristigao je automobil Mercedes, njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 69-godišnji njemački državljanin, dok se kao putnik u automobilu nalazio 35-godišnji njemački državljanin.

I oni su policijskim službenicima predočili negativne nalaze PCR testa koji su bili pod istim serijskim brojem. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su na području Njemačke nabavili krivotvorene nalaze PCR testa te se protiv njih podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium