Po?etna
Ponedjeljak, 18.Listopada 2021 (05:35:29) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Želite prestati pušiti u 3 dana?

Virtualna biciklistička utrka srednjoškolaca

SŠ Mate Balote Poreč, 26.04.2021. (17:36)

S obzirom na svakodnevicu u kojoj nas ograničenja u velikoj mjeri uvjetuju, svaka domišljata aktivnost je dobrodošla. Tako se tijekom proteklih mjesec dana održavala virtualna biciklistička utrka za učenike. Cilj je bio potaknuti učenike na kretanje i učiniti im što sadržajnije dnevne aktivnosti.

Slobodno bicikliranje je virtualna utrka s najviše odvoženih kilometara, bez obzira na postignuto vrijeme, posebno u konkurenciji djevojka i mladića, po dobnim kategorijama. Liga se sastojala od ukupno 4 kola.

Karla i Klara

Učenici su rezultat mjerili preko biciklističkih aplikacija: Strave, Relive, Garmin Connect, Croatia Bike Routes, Neostrack i slično.

Draž virtualne biciklističke lige je, kažu porečki srednjoškolci, u tome što je maksimalno prilagođena slobodnom vremenu pojedinca, pa su tako učenici sami birali kada će voziti i koliko će odvoziti.

Učenici SŠ Mate Balote postigli su odlične rezultate. U kategoriji prvih razreda Jan Špelić plasirao se drugi s odvoženih 323,6 km.

Antonio

U kategoriji drugih razreda Massimo Radetić osvojio je treće mjesto s 244,6 km, a Josipa Rigo peto mjesto s 96,1 km.

Maturant Antonio Prenc bio je prvi s 211,8 km, a Klara Pauletić treća s 369 km, dok je Karla Mijić osvojila četvrto mjesto s odvoženih 366 km.

Čestitke svim nagrađenim učenicima, kao i svim ostalim sudionicima virtualne biciklističke utrke! (dp)

Massimo


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Cafe bar Soggiorno