Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (19:25:35) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Gradnja kanalizacije u Općini Tar-Vabriga vrijedne milijun kuna: U Rošinima radovi u tijeku, a dovršeni u Frati

Poreština, 13.04.2021. (09:18)

Tijekom travnja izvodit će se radovi na kanalizaciji na području Općine Tar-Vabriga u vrijednosti od gotovo milijun kuna, javljanju iz Odvodnje.

Radovi će započeti u drugoj polovici travnja izgradnjom nove crpne stanice CS Tar 4 s uključenom rekonstrukcijom dijela gravitacijskog fekalnog kolektora i tlačnog cjevovoda. Predviđeni rok za izvođenje radova je 60 kalendarskih dana. Vrijednost radova iznosi cca 460 tisuća kuna. Investiciju će sufinancirati Hrvatske vode s 320 tisuća kuna, odnosno s 80 posto ukupne vrijednosti.

Ovih dana započela je izgradnja dijela kanalizacijske mreže u Rošinima čija će vrijednost biti minimalno 480 tisuća kuna. U ovoj fazi radova planirano je izvesti dio mreže koji obuhvaća sjeverni dio naselja, a gradit će se dio gravitacijskih kolektora za odvodnju sanitarnih otpadnih voda, te dio tlačnog cjevovoda crpne stanice Rošini.

Ugovoreni rok za izvođenje radova je 60 kalendarskih dana od uvođenja izvođača u posao. Samo izvođenje radova planira se započeti od lokacije buduće crpne stanice Rošini pa uzvodno prema početku naselja.

Pred Uskršnje blagdane završena je izgradnja kolektora otpadnih voda u naselju Frata, a ovih dana planira asfaltirati dio ceste. Radovima je izgrađen dio gravitacijskog kolektora za odvodnju sanitarnih otpadnih voda istočnog dijela područja naselja Frata. Vrijednost radova iznosi 95 tisuća kuna.

Za vrijeme izvođenja radova dio lokacija bit će pod privremenom regulacijom prometa.

Sve informacije o stanju radova, građani mogu dobiti na broju telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore