Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (21:19:36) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Loris Peršurić IDS-ov kandidat za gradonačelnika Poreča

Poreština, 09.04.2021. (13:24)
Loris Peršurić IDS-ov kandidat za gradonačelnika Poreča
Loris Peršurić IDS-ov kandidat za gradonačelnika Poreča

Aktualni gradonačelnik Poreča Loris Peršurić IDS-ov je kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima u svibnju ove godine. Tako su jednoglasno odlučili predsjedništvo porečke podružnice i svih deset lokalnih ogranaka ove stranke.

- U protekle četiri godine napravili smo puno za naš Poreč. Realizirali smo generacijske projekte poput izgradnje nove osnovne škole i dvorane Finida, nove škole i dvorane u Žbandaju te sada nam sva djeca idu ujutro u školu. Izgradili smo čak tri nova vrtića i jaslica – u Velom Maju, Dračevcu i Žbandaju. Uredili smo i vratili građane na našu prekrasnu rivu. Gradili smo i obnavljali prometnu infrastrukturu poput gradske zaobilaznice i lokalnih cesta, te širili kanalizacijsku mrežu po svim naseljima, pa smo s pokrivenosti došli do 92%. Istovremeno, ostali smo grad koji brine o svakom svom stanovniku i pomaže svim generacijama. Zadržali smo ili dodatno povisili davanja za socijalne, obrazovne, sportske i zdravstvene programe. Najbolji dokaz svega što je napravljeno je činjenica da smo dvije godine zaredom proglašeni gradom s najboljom kvalitetom života u Hrvatskoj.

Peršurić je uz svoju kandidaturu naveo i ciljeve za naredni četverogodišnji mandat, a to je proširenje Doma za starije i nemoćne osobe i uvođenje usluge njege u kući za starije sugrađane, nastavak projekta uređenja Paškere, dovođenje kanalizacije u preostala naselja, obnova prometnica, uređenje starogradske jezgre, izgradnja nogometnog kampusa i mnogi dutgi manji projekti.

- Kao i do sada, bit ću neprestano dostupan i otvoren za sve sugrađane. Nastavljamo s radom s još više energije, svom snagom naprijed za Poreč, zaključio je kandidat IDS-a za gradonačelnika Poreča Loris Peršurić. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium