Po?etna
Srijeda, 14.Travnja 2021 (02:46:46) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Valfresco By Valamar

Susret gradonačelnika s obrtnicima Poreštine

Poreština, 07.04.2021. (17:01)
Obrtnički dom u Poreču
Obrtnički dom u Poreču

Na sinoć održanoj skupštini Udruženja obrtnika Poreč jednoglasno su usvojeni Izvješće o financijskom poslovanju Udruženja i izvješće o radu za 2020. godinu.

Obrtnici su iznijeli probleme s kojima se suočavaju u svakodnevnom poslovanju, dok je gradonačelnik Loris Peršurić pojasnio određene nejasnoće i dodao da će Grad kroz suradnju nastaviti u okviru svojih mogućnosti raditi na rješavanju poteškoća u poslovanju obrtnika.

Peršurić je istaknuo da su obrtnici i poduzetnici glavni pokretač razvoja našega grada, koji zapošljavaju veliki broj ljudi. - Baš zato mi je važno kroz razgovor s vama vidjeti gdje se, kako se i na koji način može maksimalno pomoći u poslovanju, daljnjem ulaganju i stvaranju novih radnih mjesta, posebno u ovako izazovnim vremenima, kazao je gradonačelnik.

Podsjetio je na aktivnosti koje Grad poduzima kako bi olakšao poslovanje obrtnicima i poduzetnicima, trenutno najviše u sklopu paketa mjera pomoći za gospodarstvo u krizi uzrokovanoj COVID pandemijom. Tu su, između ostalog i nedavno objavljeni javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za obveznike poreza na korištenje javnih površina, kao i javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva u 2021. godini, koji se raspisuje svake godine. (Grad Poreč)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina