Po?etna
Srijeda, 14.Travnja 2021 (03:14:32) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Valfresco By Valamar

OK Poreč: Poraz od Vukovara i oproštaj od Superlige

Sport, 06.04.2021. (10:38)

Odbojkašice Poreča izgubile su na gostovanju od ekipe OK Enna Vukovar 0:3 (10:25; 12:25; 21:25) što je ujedno bila i posljednja utakmica sezone, ali i oproštajna utakmica u superligaškom društvu.

Porečanke su parirale Vukovarkama jedino u 3. setu kad je trenerica Vukovarki iz igre povukla Majer i Karatović te su Porečanke s vodstvom i izjednačenjima igrale do rezultata 21:21. Nakon toga su Vukovarke povele rezultatom 23:21 i tako zaključile utakmicu u svoju korist.

– U prva dva seta, Porečanke su imale problem s prijemom servisa i nisu uspjele stići do kvalitetnije organizacije igre, navodi trener Dragan Salapura.

Svijetla točka utakmice dogodila se u 3. setu ulaskom mlade porečke tehničarke Tee Purini kojoj je to ujedno bio prvi izlazak na teren u utakmici superlige.

Za Poreč su nastupile: Lea Banko, Lena Burilo, Doris Curać, Vita Gržetić, Antonija Hrvatin, Ana Katalina, Erika Momić, Tea Načinović, Helena Plazanić, Ema Poropat, Tea Purini, Dora Rajko, Rebecca Scoria i Marija Verhas. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom