Po?etna
Srijeda, 14.Travnja 2021 (02:51:46) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Valfresco By Valamar

Besplatno predavanje: Važnost održavanja tjelesne aktivnosti u doba pandemije

Istra, 03.04.2021. (10:29)
Pixabay
Pixabay

Savez udruga Rojca u sklopu projekta „R.O.J.C.: Razvijamo – Omogućavamo – Jačamo – Cijenimo“ organizira niz od osam predavanja stručnjaka iz područja zdravstva koja su dio „Programa promicanja zdravlja i prevencije bolesti“.

Predavanja će se održavati u Dnevnome boravku Društvenoga centra Rojc, ali zbog trenutnih mjera zaštite od pandemije virusa COVID-19, publika će predavanja moći pratiti putem Zoom-a te uživo na Facebook stranici Rojcnet. Drugo predavanje održava se u utorak, 6. travnja u 18 sati te traje do 19:30 sati. Link za pristup predavanju na Zoom platformi nalazi se ovdje.

Tema drugog predavanja je „Važnost održavanja tjelesne aktivnosti u doba pandemije“. Predavačica je fizioterapeutkinja Snježana Mesić.

Poznato je da redovna fizička aktivnost koristi i tijelu i umu. Za vrijeme pandemije COVID-19, kada je u velikoj mjeri ograničeno kretanje, još je važnije da ljudi svih dobnih skupina budu što aktivniji, naravno u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Čak i kratka pauza od sjedenja, uz 3-5 minuta fizičke aktivnosti, poput hodanja ili istezanja, može pomoći jačanju mišića, poboljšanju cirkulacije krvi i ublažavanju mentalne napetosti. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore