Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (20:57:26) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Odbojka: Načinović, Poropat, Brajković, Burilo i Hrvatin dobile priliku u Splitu

Sport, 22.03.2021. (09:50)
OK Poreč
OK Poreč

Odbojkašice OK „Poreč” u subotu su gostovale u Splitu kod OK „Brda”. Bez prvog libera Scorije i bez Verhas, priliku za stjecanje prvoligaškog iskustva ponovo su dobile Načinović na mjestu libera, Poropat i Brajković na mjestu primača, te Burilo i Hrvatin.

I ovog je puta razlika u kvaliteti bila očita. Ipak, zahvaljujući borbenosti, Porečanke su u prvome setu osvojile 18 poena. U drugom su pokazale nemoć, uz dosta početničkih i forsiranih pogrešaka na servisu. Treći su set Porečanke povele 4:0, a onda najviše zahvaljujući vlastitim greškama omogućile domaćim odbojkašicama vraćanje u igru i preuzimanje inicijative.

-Svojim igračicama čestitam na volji, zalaganju i pokazanom karakteru . Koliko god je teško, ovo je prilika da mlade igračice dobiju priliku, pokažu svoj potencijal i skupljaju prvoligaško iskustvo koje im nedostaje, kaže trener Salapura.

Za Ok Poreč su nastupale: Lea Banko, Deni Brajković, Leana Burilo, Doris Curać, Antonija Hrvatin, Nika Kalčić, Ana Katalina, Tea Načinović, Helena Plazanić, Ema Poropat, Tea Purini, Mateja Vekić,. Trener: Dragan Salapura (OK Poreč/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji