Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (21:18:31) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Premijer liga: Poreč bez bodova protiv Varaždina

Sport, 22.03.2021. (09:48)

Poreč je poveo preko Luke Moslavca (3:2) no, zaredalo je par pogrešaka u napadu, obrana je popuštala te je Varaždin to dobro iskoristio i serijom 2-0 preokrenuo i držao minimalnu prednost sve do 16. minute susreta, kad na porečki gol staje Ivan Vekić koji s nekoliko obrana zaustavlja napade.

Vedran Mataija izjednačio je na 10:10, da bi Antonio Pribanić povisio na 11:10. Do isteka prvih 30 minuta, Varaždin bi poveo s gol ili dva, a igrači Ilije Lovrinovića ga sustigli.

Gosti su kroz cijelo drugo poluvrijeme pokušavali smanjiti prednost domaćina koji je u 45. minuti golom Renea Mihaljevića pobjegao na +4 (26:22). Varaždin je potom nanizao pogreške, a Poreč s tri gola Antonia Ljubića ponovno preuzeo vodstvo (27:26).

No, u posljednjih pet minuta ponovno se sve preokrenulo, Varaždin preko Fabijana Grubišića postavlja 30:29, a do kraja su tu prednost povećali na +2 (32:30).

Kod Poreča najefikasniji je bio Luka Moslavac s osam pogodaka, dok su po pet upisali Antonio Ljubić (5/5), Fillip Glavaš (5/5) i Matej Medved (5/6). Na vratima je Ivan Vekić imao devet obrana, a Erik Krbavčić četiri.

U suparničkim redovima istaknuli su se Jurica Vidaček i Fabijan Grubišić svaki s po osam pogodaka te Antonio Budinski i Matej Tači s po šest. Na vratima je Domagoj Črnila imao četiri obrane. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč