Početna
Ponedjeljak, 8.Ožujka 2021 (09:55:10) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Kako postati najbolja verzija sebe?

Davorin Štetner još četiri godine na čelu Hrvatskog auto i karting saveza

Sport, 22.02.2021. (12:59)
Davorin Štetner izabran za predsjednika HAKS-a
Davorin Štetner izabran za predsjednika HAKS-a
ZAGREB, 22.2.2021. Hrvatski auto i karting savez je na subotnjoj dinamičnoj i na trenutke žustroj desetosatnoj izbornoj Skupštini izabrao novo vodstvo.

Dosadašnji predsjednik Davorin Štetner dobio je povjerenje 45 članova, a njegov protukandidat Vladimir Golub 30.

-Velika mi je čast nakon dvije izazovne godine dobiti potvrdu da se radilo dobro i potporu za dalje. Imamo mnogo planova te dosta novih, kvalitetnih ljudi iz biznisa koji su prihvatili poziv da pomognu sportu i uključe se u rad Saveza. Slijedi nam WRC na koji moramo baciti sav fokus te s partnerima odraditi posao na najbolji mogući način. Izbori su već zaboravljeni i okrenuli smo se budućnosti, izjavio je Štetner.

Skupština je poklonila povjerenje i Štetnerovim kandidatima za čelne ljude sporta – dugogodišnjem čelniku OAS-a Draganu Serdenu za autosport te Mariju Moslavcu koji će voditi Odbor za karting sport.

U Upravni odbor izabrana su i neka poznata lica iz svijeta biznisa s liste novoizabranog predsjednika HAKS-a poput Domagoja Kamenskog, direktora Kamgrada, Ivana Zubaka, predsjednika uprave Zubak grupe, Vlade Leke, dugogodišnjeg direktora hotela International te niz uglednih imena iz poslovnog i sportskog života Hrvatske poput Ivana Kodrića, Lea Andreisa, Matije Lovreca, Gorana Popovića, Roberta Žikovića, Igora Tomljanovića, Rolanda Voskiona, Zdravka Novosela, Mire Nevajda, Nenada Suvačarova i Miroslava Krpana.

U Nadzorni odbor izabrani su dugogodišnji predsjednik NO Dubravko Marković, član Upravnog odbora HAK-a Ljubomir Cerovac i predsjednik AK Mihovil Šibenik Robert Podrug.

Skupština je usvojila Financijski plan za 2021. godinu, izvješće o financijskom poslovanju za 2020., izvješće predsjednika HAKS-a, izvješće predsjednika OAS-a te izvješća pravne zastupnice, koordinatorice FIA projekata i predsjednice Komisije sportaša, dok o izvještaju bivšeg predsjednika OKS-a nije donesena odluka. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji