Početna
Ponedjeljak, 8.Ožujka 2021 (09:46:42) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Kako postati najbolja verzija sebe?

Kuglačice porečke Istre donijele bodove iz Ogulina, slijedi susret protiv Admirala

Sport, 22.02.2021. (08:38)
Pixabay
Pixabay

Kuglačice porečke Istre subotnjim su gostovanjem u Ogulinu nastavile pozitivan niz započet u drugom dijelu prvenstva 1. HKL za žene. Utakmica je završila rezultatom 7:1 i sa 229 čunja viška za Istranke. Posebno raduje da su sve igračice dobro odigrale i postigle ukupni rezultat ekipe od 3500 čunjeva.

Nakon prvog para rezultat je bio 1:1, pa su domaće igračice možda i gajile neku nadu u pobjedu, jer je njihova igračica srušila 607 čunjeva. No, ulaskom Marijane Liović u drugom paru nade su se ugasile, jer je Marijana odigrala maestralno i srušila velikih 629 čunjeva. Zadnji par Istre imao je lagani zadatak - samo povećati već postignuti rezultat.

Za Istru su igrale: Maja Nanić (588), Valentina Pavlaković(579), Marijana Liović(629), Nikolina Pavlaković(561), Katja Oplanić(571) i Nataša Ravnić(572). Sljedećeg vikenda u Poreč dolazi ekipa Admirala iz Zagreb koja je ove subote napravila veliki podvig pobijedivši na svojoj kuglani ekipu Mlake, nanijevši Riječankama prvi ovogodišnji poraz.

Susret će biti pravi derbi jer se radi o dvije izjednačene ekipe. No, poznavajući Istranke, vjerujemo da će ipak one biti te koje će odlučivat o ishodu.
Igra se u subotu u 12 sati, ali bez publike, pa utakmicu možete pratiti preko Live Streaminga. Poveznica na obje kamere je ovdje.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno