Početna
Ponedjeljak, 8.Ožujka 2021 (10:31:56) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Kako postati najbolja verzija sebe?

Uspješna edukacija za iznajmljivače Kanfanara i Žminja

Istra, 21.02.2021. (09:45)
Žminj
Žminj

Online edukacija namijenjena privatnim iznajmljivačima općina Kanfanar i Žminj u petak je uspješno održana. Veliki broj sudionika imao je prilike čuti o brojnim aktualnim temama, trendovima u turizmu, mogućnostima oglašavanja, važnosti prisutnosti iznajmljivača na društvenim mrežama, prilagodbi mjerama protiv pandemije COVID-19 i brojnim drugim.

Pored tema vezanih uz propise i zakonske regulative koje se odnose na poslovanje iznajmljivača, Meri Čizmić Kraljević i Anamarija Cicarelli iz Interligo savjetovališta za iznajmljivače iznijele su informacija o „trikovima“ za uređenje interijera smještaja, stvaranju kvalitetnih fotografija koje su gostima od velike važnosti prilikom donošenja odluke oko rezervacije smještaja te boljem pozicioniranju smještajnog objekta na rezervacijskim portalima. Osim toga, govorilo se i o digitalnim nomadima kao posebnom profilu gostiju te o njihovim potrebama i očekivanja kada je u pitanju odabir smještaja.

Pitanja iznajmljivača najviše su se odnosila na eventualne promjene glede njihovih obveza za plaćanje turističke pristojbe. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...