Početna
Nedjelja, 24.Siječnja 2021 (01:26:01) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Ceste prema Istri i Rijeci zatvorene za kamione, kod Jastrebarskog se prevrnuo autobus

Hrvatska, 11.01.2021. (09:15)
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci ili Istri nema prohodnih cesta, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba.

Snijeg i susnježica mjestimice padaju u Istri, Hrvatskom primorju te većem dijelu unutrašnjosti, a u priobalju puše bura, povremeno s olujnim udarima. U prekidu su pojedine trajektne i katamaranske linije. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a ponegdje ima i magle pa iz HAK pozivaju vozače na oprez.

Noćas oko 2:22 na A1 kod izlaza Jastrebarsko u smjeru Zagreba došlo je do slijetanja i prevrtanja autobusa APP Požega, javila je policija. U autobusu je bilo 13 putnika i dva vozača, a u nezgodi su ozlijeđeni vozači autobusa i šest putnika. Očevid na mjestu događaja je završen, a uzrok nesreće se utvrđuje. 

HAK upozorava vozače kako se na autocesti A1 zbog prevrtanja autobusa između čvorova Jastrebarsko i Donja Zdenčina u smjeru Zagreba vozi jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, DC25 Gospić-Karlobag te Paški most. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina