Početna
Nedjelja, 24.Siječnja 2021 (01:06:59) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Stanje na cestama: ponegdje jak vjetar usporava promet, kolnici mjestimice mokri

Hrvatska, 09.01.2021. (16:27)

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i LC58017 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II skupina).

Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok i A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no obje autoceste otvorene su za sve skupine vozila.

Zbog olujnih udara vjetra na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na dionici između čvorova Kikovica i Delnice, rizičnim skupinama vozila (motociklima, autobusima na kat, kamp prikolicama, hladnjačama i furgonima s metalnim sanducima) preporuča se obilazak dionice starom državnom cestom kroz Gorski kotar (DC3).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni te poledica. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez propisne zimske opreme. Više informacija ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pekara Tre Fiori - Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra