Početna
Četvrtak, 21.Siječnja 2021 (18:09:45) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Prekršili mjeru samoizolacije: Mladić otišao kod prijatelja, a djevojka po cigarete

Crna kronika, 07.01.2021. (11:47)
Foto: PUI
Foto: PUI

Istarska je policija u posljednja dva dana ulovila pet osoba koje su prekršile mjeru samoizolacije koja im je izrečena, a prekršitelji su dobili novčane kazne.

Rovinjska policija je jučer oko 16 sati provjeravala da li se 24-godišnjak pridržava mjere samoizolacije koja mu je izrečena do 16. siječnja te su utvrdili da se mladić ne nalazi adresi, već je otišao u posjet prijatelju.

Na graničnom prijelazu Kaštel istog dana kažnjene su tri osobe koje su prekršile mjeru samoizolacije. Oko 11.20 sati pristigao je 64-godišnji austrijski državljanin koji je trebao biti u samoizolaciji do 11. siječnja, dok su oko 16.20 sati pristigli 52-godišnja austrijska državljanka i 53-godišnji austrijski državljanin, kojima je samoizolacija izrečena do 13. siječnja.

Posljednju osobu koja je prekršila mjeru samoizolacije otkrili su djelatnici Postaje prometne policije Pula koji su danas oko 00.30 sati na Partizanskom putu u Puli zaustavili automobil kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Djevojci je izrečena mjera samoizolacije do 13. siječnja, koju je prekršila kako bi otišla kupiti cigarete.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, policija je svim osobama izdala prekršajne naloge. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore