Početna
Petak, 22.Siječnja 2021 (23:48:39) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

EHF Euro Cup u Poreču: Danas okršaj Hrvatske i Španjolske

Sport, 05.01.2021. (08:48)

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija će danas u 17:15 sati, u sklopu uvertire za nadolazeće Svjetsko prvenstvo EHF EURO Cupa, odigrati prvu utakmicu u novoj godini i to u protiv Španjolske u dvorani Žatika s prijenosom na HRT2.

Bit će to svojevrsna repriza finala Europskog prvenstva od prije godinu dana iz Stockholma, kad je Španjolska slavila 22:20 i osvojila svoj drugi naslov europskih prvaka. Uzvratna utakmica će se odigrati 09. siječnja u 18 sati u Madridu.

Izbornik Lino Červar morati biti jako oprezan u odabiru igrača za okršaj sa Španjolcima - Igor Karačić i Luka Stepančić morali su otkazati svoje sudjelovanje u pripremama zbog ozljeda. Marin Šego i Manuel Štrlek još su u procesu oporavka, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić imaju iza sebe FINAL 4 Lige prvaka i puno nagomilanog umora.

Prema posljednjim najavama Jordi Ribera u Poreč dovodi svoje najjače snage. A to znači dva vratara Gonzala Pereza de Vargasa i Rodriga Corallesa. Tu su i Jorge Maqueda, Alex i Daniel Dujshebaev, Raul Entrerrios, Dani Sarmineto, Ferran Sole. Ta je reprezentacije upravo u Hrvatskoj 2018. godine osvojila svoj prvi naslov europskog prvaka. I obranila ga dvije godine poslije.

–Moja neka ideja je da ne bi trebao biti rezultat u prvom planu, da bi svima trebali dati priliku, a i ne otkriti baš sve kako ćemo mi igrati jer se može i dogoditi da s njima igramo još. Prema tome, znamo se dobro, ali opet kažem treba gledati da se ne povrijedimo, da to sve ide svojim tijekom, izjavio je Lino Červar, izbornik muške seniorske reprezentacije.

U poluvremenu utakmice Hrvatske i Španjolske održat će se proglašenje najboljih pojedinaca u hrvatskom rukometu: rukometaša, rukometašice, sudačkog para i trenera, u organizaciji ankete Sportskih novosti i Hrvatskog rukometnog saveza. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore