Po?etna
Petak, 28.Siječnja 2022 (22:32:01) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Bregovac: Otkazan podnevni doček Nove godine u Fužinama

Zabava, 03.12.2020. (17:52)
David Bregovac, načelnik Općine Fužine
David Bregovac, načelnik Općine Fužine

Nadaleko poznat tradicionalni doček Nove godine u podne koji se održava u Općini Fužine otkazan je zbog loše epidemiološke situacije uzorkovane virusom SARS-CoV-2, javili su iz tamošnje općinske uprave.

-Otkazali smo organiziranje dočeka Nove godine u podne kako bi mogli odgovorno i kvalitetno zaštiti zdravlje svih žitelja ovog kraja i posjetitelja. Naš doček privlači veliki broj ljudi, što predstavlja ogroman rizik kako za zdravlje ljudi tako i za zdravstveni sustav, istaknuo je David Bregovac, načelnik Općine Fužine.

Dodao je kako se iskreno nada da će ovo biti jedna iznimka te da će sve buduće Nove godine moći proslaviti u normalnim uvjetima. Ujedno je pozvao sve građanke i građane da se zajedničkim snagama, „naoružani” strpljenjem, razumijevanjem i osobnom odgovornošću izbori da se epidemija čim manje širi u populaciji, te kazao kako je najsigurnije predstojeće blagdane proslaviti u užem obiteljskom krugu.

Odluka o otkazivanju dočeka Nove godine donesena je u dogovoru sa članovima lokalnog Stožera civilne zaštite, Skupštinom Turističke zajednice i Turističkog vijeća Općine Fužine te lokalnim ugostiteljima. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium