Početna
Petak, 22.Siječnja 2021 (22:15:43) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Bregovac: Otkazan podnevni doček Nove godine u Fužinama

Zabava, 03.12.2020. (17:52)
David Bregovac, načelnik Općine Fužine
David Bregovac, načelnik Općine Fužine

Nadaleko poznat tradicionalni doček Nove godine u podne koji se održava u Općini Fužine otkazan je zbog loše epidemiološke situacije uzorkovane virusom SARS-CoV-2, javili su iz tamošnje općinske uprave.

-Otkazali smo organiziranje dočeka Nove godine u podne kako bi mogli odgovorno i kvalitetno zaštiti zdravlje svih žitelja ovog kraja i posjetitelja. Naš doček privlači veliki broj ljudi, što predstavlja ogroman rizik kako za zdravlje ljudi tako i za zdravstveni sustav, istaknuo je David Bregovac, načelnik Općine Fužine.

Dodao je kako se iskreno nada da će ovo biti jedna iznimka te da će sve buduće Nove godine moći proslaviti u normalnim uvjetima. Ujedno je pozvao sve građanke i građane da se zajedničkim snagama, „naoružani” strpljenjem, razumijevanjem i osobnom odgovornošću izbori da se epidemija čim manje širi u populaciji, te kazao kako je najsigurnije predstojeće blagdane proslaviti u užem obiteljskom krugu.

Odluka o otkazivanju dočeka Nove godine donesena je u dogovoru sa članovima lokalnog Stožera civilne zaštite, Skupštinom Turističke zajednice i Turističkog vijeća Općine Fužine te lokalnim ugostiteljima. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pekara Tre Fiori - Poreč