Početna
Utorak, 26.Siječnja 2021 (09:47:25) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Održano drugo, virtualno kolo 16. sezone Istarske zimske lige u trčanju

Sport, 30.11.2020. (13:25)

Uslijed nemogućnosti održavanja klasičnog izdanja Istarske zimske lige u trčanju, Sportsko društvo Trickeri kao krovni organizator krenulo je s "virtualnom" Istarskom zimskom ligom u trčanju.

Taj bi koncept trebao premostiti razdoblje do normalizacije stanja i povratka na klasična kola.

Konkretno, krenulo se od 2. kola koje se trčalo na stvarnoj stazi predviđenoj za zimsku ligu u Sv. Petru u šumi. Natjecatelji su na spomenutoj stazi duljine 6.900 m imali punih 9 dana za istrčati kolo te dostaviti rezultate i gpx zapise organizatoru, koji je na osnovu toga formirao ciljnu listu.

Za one kojima tehnologija nije jača strana ili ne posjeduju pametne telefone i satove, organizator je dežurao u nedjelju 22.11. od 09:00 - 11:00 te prikupljao rezultate natjecatelja koji su trčali individualno ili u manjim skupinama, pridržavajući se epidemioloških mjera.

Staza je bila označena strelicama na tlu i trakicama na raskrižjima, ali ne i redarima, tako da je svatko trčao na vlastitu odgovornost uz potrebnu dozu opreza, s obzirom na činjenicu da su dijelovi staze bili otvoreni za promet.

Po istom principu održati će se i 3. kolo i to u Pazinu u od 5.12. do 13.12.

Tri najbolje plasirana u glavnoj utrci bili su Dragan Kramar (ISTRun), Marko Milevoj (Olimpik Umag) i Robert Krajnc (ŠD 3ŠPORT). Prvih pet žena bile su Sandra Martinović, Nina Ladavac, Ivana Kramar, Margerita Rovis i Barbara Spremo Hodžić.

Preostale rezultate pogledajte ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pekara Tre Fiori - Poreč
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium