Početna
Nedjelja, 24.Siječnja 2021 (01:25:08) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Od 1. prosinca kreće prodaja Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč

Poreština, 28.11.2020. (20:28)
Izvlačenje lutrije prije pandemije koronavirusa (arhiva)
Izvlačenje lutrije prije pandemije koronavirusa (arhiva)

Društvo invalida Poreč po sedmi put kreće s prodajom tradicionalne Novogodišnje lutrije koja će se ove godine odvijati u bitno drugačijim uvjetima od prošlogodišnjih. Društvo dijelom prihoda od lutrije sufinancira rad Mobilnog tima, bez kojeg bi članovima život bio daleko, daleko teži.

- Covid-19 je neprijatelj s kakvim se dosad nismo imali priliku susresti, a mi smo predani u pružanju potpore najugroženijim članovima naše zajednice, kako bismo zajedničkim snagama uspješno prebrodili ova vremena, kažu u Društvu invalida Poreč.

-I ove se godine nadamo da ćete, kao i uvijek do sada, pokazati svoje veliko srce i razumijevanju za osobe s invaliditetom koje ne viđamo, ne čujemo, čak i ne poznajemo, zbog toga jer su izolirane u svojim domovima, rekla nam je tajnica Društva Sandra Brečevac.

Kupnjom srećki u vrijednosti od deset kuna podržat ćete plemeniti cilj i pomoći najosjetljivijoj populaciji naših sugrađana, a uz to možete osvojiti i jednu od 30 nagrada.

Gdje i kako kupiti srećke

Zbog novonastale situacije pandemijom koronavirusa i u skladu s propisanim mjerama, srećke će se prodavati na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr, a moći ćete je kupiti i putem interneta općom uplatnicom.

Prodaja srećaka trajat će od 1. do 30. prosinca. Javno izvlačenje organizirat će se u prostorijama Društva invalida uz direktan prijenos uživo na web stranici i Facebooku društva, 30. prosinca od 19 sati. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pekara Tre Fiori - Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...