Po?etna
Ponedjeljak, 25.Listopada 2021 (15:44:06) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća ekonomista – u online verziji

SŠ Mate Balote Poreč, 12.11.2020. (11:13)

U srednjoj školi Mate Balote Poreč održan je stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća obrazovnog sektora ekonomije, trgovine i poslovne administracije, podsektora ekonomije, na kojem je prisustvovalo tridesetak nastavnika ekonomske skupine predmeta iz Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije.

S obzirom na izvanredne okolnosti, ove je godine stručni skup održan virtualno.

Voditeljica Međužupanijskog stručnog vijeća, ujedno i nastavnica ekonomske skupine predmeta u srednjoj školi Mate Balote Poreč, dr.sc. Katarina Justić vodila je stručni skup te predstavila plan i program rada za školsku godinu 2020/2021.

Predstavljena je i tema Nastavnički stres i izazovi online nastave predavačice Sandre Mraović Deković mag.oec. specijaliste za ljudske potencijale te utemeljiteljice poslovnog centra Lift Up Poreč.

Predavanjem se ukazalo na stres s kojim se susreću nastavnici prilikom nastavnog procesa, a koji je u razdoblju pandemije još i veći. Predstavljeni su načini efikasnog rješavanja stresa kod nastavnika, kao i mogućnosti poticanja učenika na suradnju prilikom online nastave. Sudionici su predavanje ocijenili izvrsnim i u potpunosti primjenjivim u ovom razdoblju neizvjesnosti.

U nastavku skupa, Zorica Hrgovčić, dipl.oecc. nastavnica ekonomske skupine predmeta I. ekonomske škole iz Zagreba, predstavila je Wordwall kao izvrstan digitalni alat primjenjiv u nastavnom procesu. S velikim zanimanjem popraćena je i radionica.

Sljedeći stručni skup planiran je za siječanj 2021. godine, vjerojatno u online verziji, a potom u svibnju, uz malo sreće, uživo.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Frigoservis Šime - klima uređaji