Početna
Ponedjeljak, 26.Listopada 2020 (04:41:34) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Ana Pernić nova predsjednica Kluba žena IDS-a

Istra, 18.10.2020. (11:03)
Ana Pernić, nova predsjednica Kluba žena IDS-a
Ana Pernić, nova predsjednica Kluba žena IDS-a

Na jučer održanom desetom Saboru Kluba žena IDS-a u Pazinu, Ana Pernić jednoglasno je izabrana za novu predsjednicu, a za dopredsjednice Elena Puh Belci i Barbara Vežnaver Antonac.

Članice Predsjedništva u narednom mandatu bit će Sandra Ćakić Kuhar, Federika Mohorović Čekada, Vedrana Gregorović Hrvatin, Tajana Masovčić, Tamara Žgrablić Širol i Christina Quarantotto. Za glavnu tajnicu Kluba žena izabrana je Iva Burić-Bučaj.

Pernić je zamjenica gradonačelnika Grada Buzeta, a diplomirala je razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu u Rijeci te bibliotekarstvo na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Uz zahvalu na podršci, istaknula je kako će Klub žena nastaviti s aktivnostima uključivanja i prepoznatljivosti žena u politici IDS-a.

- Fokus će biti na kreiranju i implementiranju javnih politika koje se prvenstveno odnose na kvalitetniji život žena u našoj sredini, kazala je tom prigodom Pernić, dodajući da će Klub stranačkom podmlatku predložiti niz aktivnosti kako bi mlade žene članice Kluba mladih postepeno uključivali u rad Kluba žena te motivirali ih za daljnje aktivno bavljenje politikom.

Posebno je čestitala dosadašnjoj predsjednici Sandri Ćakić Kuhar te svima koji su dosad sudjelovali u radu Kluba žena IDS-a na ogromnom doprinosu.

- Klub žena IDS-a profilirao se kao organizacija koja predstavlja puno više od interesnog zastupanja. Predano radimo na sudjelovanju žena u svim područjima društvenog, političkog i gospodarskog života, na tome koliko su žene aktivne i ravnopravne sudionice u različitim javnim područjima te na poboljšanju položaja nas žena u obitelji i socijalnom okruženju. Možemo biti ponosne što su rezultati iz godine u godinu vidljiviji, poručila je Ćakić Kuhar. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom