Početna
Subota, 24.Listopada 2020 (23:18:09) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Vižinada: Počinje izgradnja sanitarne kanalizacije za naselja Mekiši-Crklada-Grubići-Ferenci-Filipi

Poreština, 14.10.2020. (21:28)

U Mekišima u ponedjeljak, 19. listopada, započinje izgradnja sanitarne kanalizacije prema dinamičkom planu koji proizlazi iz ugovora o izgradnji tog sustava za naselja Crklada, Grubići, Ferenci, Filipi i Mekiši. Izgradnja će se, nakon Mekiši, nastaviti u Filipima i drugim naseljima, o čemu će mještani pravovremeno biti obaviješteni, javljaju iz Općine Vižinada.

Ugovor o izgradnji sklopljen je 24. rujna, investitor je IVS d.o.o. Buzet, a izvođač radova tvrtka Ekspert gradnja d.o.o. iz Buzeta. Rok izvođenja radova je 12 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao. Lokaciju priključaka i druge tehničke detalje mještani će dogovarati direktno s voditeljem radova. Redovne koordinacije održavat će se jednom tjedno u prostorijama Općine i na lokaciji radova.

Za sve informacije vezane za izvođenje radova, lokaciju priključaka i prometovanje za vrijeme izgradnje, mještani se mogu obratiti nadležnima u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vižinada, i to telefonskim pozivom na broj 052 446 425 ili e-mailom na adresu opcina@vizinada.hr.

- Molimo za razumijevanje i strpljenje za vrijeme izvođenja radova te stojimo na raspolaganju za sve informacije, poručili su iz Općine. (K. Flegar)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore