Početna
Subota, 24.Listopada 2020 (22:39:38) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Usluga Poreč: Otvara se reciklažno dvorište za korisnike općine Vrsar

Poreština, 14.10.2020. (14:18)

U ponedjeljak, 2. studenog u Gradini kreće sa radom novoizgrađeno reciklažno dvorište za sve korisnike Usluge na području općine Vrsar.

Na reciklažno dvorište korisnici će, uz predočenje osobne iskaznice, moći dopremiti i odložiti 49 različitih vrsta otpada poput: ambalaža koja sadrži ostatke opasnih tvari, plinovi u posudama pod tlakom, pesticidi, fluorescentne cijevi i ostali otpad koji sadrži živu, baterije i akumulatori, električna i elektronička oprema, jestiva ulja i masti, boje, tinte, ljepila i smole, otpadni tiskarski toneri, papir i karton, metalna ambalaža, staklena ambalaža, staklo, plastična ambalaža, plastika, odjeća, tekstil.

Radno vrijeme je u jutarnjim satima ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sata te subotom od 8 do 13 sati dok će u popodnevnim satima raditi srijedom i to od 10 do 17 sati u zimskom periodu, te od 10 do 19 sati preko ljeta. Reciklažno dvorište neće raditi nedjeljom, blagdanima i neradnim danima.

Usluga odlaganja svih vrsta otpada za građane vrši se bez naknade, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 091/449-2667.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno