Po?etna
Ponedjeljak, 25.Listopada 2021 (16:10:47) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Poreč domaćin hrvatskog B2B susreta poduzetnica

Iz Grada Poreča, 08.10.2020. (11:41)

Više od 50 vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta sudjelovalo je u utorak na prvom porečkom susretu B2B poduzetnica Hrvatske u Obrtničkom domu, održanom u okviru Mjeseca poduzetništva koji se odvija u Poreču. Uz tri tematska predavanja o digitalnom poslovanju, što nam donosi budućnost i učinkovitoj prodaji, učesnici su sudjelovali i u business speed datingu.

Na primjere njemačkog gospodarstva osvrnuo se Holger Haibach, direktor Zaklade Konrad Adenauer ističući kako je korona kriza pokazala koliko se brzo i učinkovito možemo digitalizirati, ali da je velika važnost ipak za kvalitetno poduzetništvo u jednom segmentu.

-Korona nas je naučila da moramo preoblikovati svoje poslovne navike, ali to ne znači da ih se moramo i odreći. Ove godine bili smo uz Centar poduzetnica i njihov peti po redu Kongres poduzetnica, kojega su kao posljednju poslovnu manifestaciju prije lockdowna održali u Hrvatskoj, a ove jeseni kroz seriju B2B susreta – prvo u Zagrebu, sada u Poreču, gdje dokazujemo da se možemo prilagoditi i naravno kreirati zajedno nove poslovne susrete i događaje – istaknuo je u priopćenju Holger Haibach, direktor KAS-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Predavanja za posjetitelje su održali Damir Vujnovac iz tvrtke Orjentacije Plus iz Varaždina, Tamara Piplica, tvrtka Saop Zagreb i Jasna Pavlović te Sanela Dropulić iz Centra poduzetnica, a susretu je prisustvovao i Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča, koji je pozdravio okupljene.

–Ovaj susret dio je sadržaja manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču čime ciljano jačamo aktivnosti usmjerene prema onima koji svoju egzistenciju osiguravaju na realnom tržištu. Smatram da je ova simbioza učinkovit put za ostvarenje željenih rezultata, a Grad Poreč ih već iz godine u godinu potvrđuje, kazao je u priopćenju gradonačelnik Peršurić, istaknuvši da su na vodećim pozicijama poduzeća i ustanova u gradskom vlasništvu većinom upravo - žene. (ls)



Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno