Početna
Utorak, 22.Rujna 2020 (20:15:10) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

HTZ pokrenuo „Thank you“ kampanju na 13 inozemnih tržišta

Hrvatska, 16.09.2020. (11:58)

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu promotivnu kampanju „Thank you“ na Facebooku, Instagramu i Twitteru, kojom se turistima želi zahvaliti na odabiru hrvatskih destinacija.

Kampanja se provodi u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Italiji, Mađarskoj, Belgiji, Francuskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji.

– Ovom kampanjom želimo zahvaliti svim inozemnim gostima što su ukazali svoje povjerenje Hrvatskoj u ovoj nepredvidivoj turističkoj godini. Cilj nam je ovime i dalje zadržati vidljivost Hrvatske na odabranim tržištima te svima poručiti da su dobrodošli u našu zemlju, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, poručivši kako je u dosadašnjem dijelu godine Hrvatsku posjetilo više od sedam milijuna turista od čega gotovo šest milijuna inozemnih.

U fokusu kampanje prvenstveno su Njemačka, Slovenija, Poljska i Češka, odnosno tržišta koja su, uz domaće goste, u ovoj godini ostvarila najveći turistički promet u Hrvatskoj.

Za svako tržište odabrani su vizuali triju omiljenih destinacija koje su gosti s navedenog tržišta najviše posjećivali i turistički proizvodi u kojima su najviše uživali. Primjerice, za njemačko tržište odabrani su Medulin, Poreč i Rovinj, za tržište Velike Britanije Dubrovnik, Hvar i Split, za tržište Mađarske Crikvenica, Rovinj i Vir, dok su primjerice za tržište Poljske odabrani Omiš, Makarska i Baška Voda.

Uz objave destinacijskih vizuala s porukom zahvale na jeziku ciljanog tržišta, organizirat će se i nagradne igre na društvenim mrežama, a dobitnici će moći osvojiti poklon paket hrvatskih suvenira.

Nakon kampanje, HTZ krenut će s promotivnim aktivnostima za posezonu, tijekom koje će u fokusu biti nautika, kontinentalna ponuda, eno-gastronomija te ponuda hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina