Po?etna
Ponedjeljak, 18.Listopada 2021 (07:42:54) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Želite prestati pušiti u 3 dana?

Regionalni hit: Domaća influencerica tražila besplatnu večeru u Poreču, a oni je odbili

Zabava, 31.08.2020. (12:11)

Hrvatska influencerica Doris Stanković podigla je buru u regionalnim medijima nakon što je htjela posramiti restoran u Poreču koji je odbio njezinu ponudu za suradnjom.

Naime, od restorana je tražila kompenzaciju u vidu objave storyja na Instagramu i rekla im da je to uobičajena praksa - šef restorana da besplatno jelo, a ona označi restoran na Instagramu.

Porečki restoran je odbio ponudu istaknuvši da za nju nitko od osoblja i gostiju nije čuo, te su joj ponudili da dođe do njih, plati obrok, a restoran će iznos računa uplatiti u humanitarne svrhe po njenom izboru. 

–I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo, odgovorili su iz restorana.

Influencerica je nakon toga na svom Tik Tok profilu (koji ima 250 tisuća pratitelja) objavila seriju videa u kojemu izražava čuđenje i nevjericu nad time što se dogodilo, i načinom komunikacije iz restorana.

U kratkom vremenu njen video na Tik Toku je na društvenim mrežama podjelio veliki broj ljudi koji su izrazili negodovanje zbog načina na koji traži besplatne usluge, a dio je uočio i jednako neprofesionalnu komunikaciju iz restorana. Urednica i novinarka portala Netokracija Mia Biberović primjećuje da su se obje strane loše ponijele, a da slučaj pokazuje nedovoljno poznavanje poslovne komunikacije, ali i influencer marketinga u Hrvatskoj.

Reakciju influencerice prenijeli su svi mediji, a video je dostupan na linku. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Cafe bar Soggiorno