Početna
Četvrtak, 22.Listopada 2020 (00:03:58) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
TXT reklame poslovni pokloni

Jadran započinje novu sezonu u 3. HNL Zapad, u prvom kolu dočekuju Naprijed iz Hreljina

Sport, 28.08.2020. (15:06)
Trener Dalibor Šuran
Trener Dalibor Šuran

Na stadionu Veli Jože u subotu u 17:30 nogometaši porečkog Jadrana započinju natjecanje u novoj sezoni 3. HNL Zapad. Protivnik u prvom kolu je novak u ligi Naprijed iz Hreljina. Trener Dalibor Šuran osvrnuo se na odrađene pripreme, stanje u ekipi i očekivanja u novoj sezoni.

-Pauza uzrokovana koronavirusom nas je udaljila od prvenstva gotovo šest mjeseci, tako da se veselimo i jedva čekamo početak nove sezone. Pripremamo se već šest tjedana, pokušali smo se prilagoditi poslovnim obavezama igrača u turističkoj sezoni i vjerujem da smo spremni za izazove u 3. HNL Zapad. U prvoj utakmici nažalost ne možemo računati na nekoliko važnih igrača, kartoniranog Matka Videkića, Davida Dujanića zbog poslovnih obaveza, Filipa Šverka koji se ozlijedio početkom priprema i čeka ga duži oporavak, a Paolo Bernobić nam se tek priključio pa ni on neće biti u kadru. Bez obzira na izostanke, mislim da imamo puno kvalitete i da će rezultat ovisiti o našem pristupu, a ako angažman bude na visokom nivou, siguran sam da ćemo u novu sezonu započeti sa pobjedom. Protivnik je novi član 3. HNL, ali to vrlo malo znači i morati ćemo dati svoj maksimum da ostvarimo željena tri boda, poručio je Šuran.

Početak nove nogometne sezone u Poreču obilježiti će i poseban režim ulaska na stadion, pa iz Jadrana mole navijače i simpatizere za strpljenje i razumijevanje te poštivanje uputa Zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite.

Ulazak na stadion će biti isključivo na glavni ulaz na tribine, s gornje/južne strane stadiona. Dopuštena je popunjenost jedne trećine kapaciteta stadiona te udaljenost između gledatelja mora biti najmanje dva metra. Gledatelji će po ulasku na stadion morati ostaviti ime i prezime i kontakt broj, koje će NK Jadran sačuvati i koristiti isključivo za potrebe epidemioloških mjera. Za lakši ulazak na stadion, gledatelji mogu sami ispuniti papir i predati ga službenim osobama pri kupnji karte. Gledateljima će se po ulasku na stadion mjeriti temperatura. (NKJ/dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji