Početna
Subota, 23.Siječnja 2021 (00:13:00) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

„Priče iz šume“ inovativni program edukacije djece ovog četvrtka u Poreču

Zabava, 25.08.2020. (10:05)

Ovog četvrtka u kampu Antonci održat će se radionica pod nazivom "Priče iz šume", a posebnost ove radionice je u jedinstvenom pristupu u edukaciji djece u prirodi kojeg provode iskusni pedagozi iz područja šumske pedagogije. Radionice u trajanju od 90 minuta održat će se u 10 i 17 sati, a namijenjene su za djecu od 4 do 12 godina.

Na odabrani termin radionice možete se prijaviti putem e-maila na ana.fornazar@gmail.com ili porukom na facebook stranici Priče iz šume - radionice za djecu

Radionice „Priče iz šume“ već dvije godine provode se u Šijanskoj šumi u Puli, a kombiniraju senzorne vježbe, motoričke igre i kreativno izražavanje kako bi djeca spoznala da su neodvojivi dio prirode, ali i kako se u šumi itekako mogu dobro zaigrati. Radionice kod djece razvijaju samostalnost, spretnost, potiču istraživanje i promatranje živog svijeta koji ih okružuje.

ŠUMSKA PEDAGOGIJA je disciplina koja povezuje upoznavanje šumskih ekosustava s odgojno-obrazovnim radom u prirodnom okruženju. Najvažnije je kod djece potaknuti pozitivne osjećaje za vrijeme boravka u šumi, koji će ih ponovo vratiti u šumu tako da je prepoznaju kao stanište izuzetne vrijednosti.

Radionica se održava u sklopu Pa'Li (Passion of Life) festivala svjesnih plesova koje organizira udruga Ars Polis iz Poreča. Udruga prikuplja donacije za radionicu u iznosu od 50 do 75 kuna. (ik)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom